2011-12-05

Götet!

Då sitter man här hemma igen i sin insuttna datorstol och tänker tillbaka på helgen som varit. Egentligen behövs det inte någon längre utläggning för att beskriva den utan jag kan smått och gott sammanfatta den som 'fruktansvärt rolig och grymt inspirerande'.
Men för er som bryr er så kan jag väl dra en lite längre sammanfattning.

Väl uppe i Götet så hände det oväntade, vi fick inte våra rum direkt och där stod vi som ett par fågelholkar och visste inte riktigt hur vi skulle lösa detta. Meeeen efter en överläggning så bestämde vi oss för att sätta oss i bilen igen och leta upp de därade gymmet som vi ändå hade tänkt besöka under dagen, va ju lika bra att få det gjort istället för att lägga massa tid på att vänta på rummen.

Så vi tog bilen och körde dit våran kära vänn mr gps tog oss. Det slutade med att vi hamnade på ett gym vid namn Exhale, villket det hade haglat in rekomendationer om. Med tanke på alla rekomendationer så var förväntningarna ganska höga och alla fyra var ruggit taggade då det alltid är lika kul med nya gym innehållandes nya maskiner, nytt folk och ny inspiration.

Dom höga förväntningarna gjorde verkligen sitt när vi väl inne på gymmet gick en trappa ner och såg detta harem av maskiner, fria vikter och åter maskiner. Vi alla var eniga om att vi äntligen hade hittat hem. Det blev ett riktigt jäkla bra bröst/bicepspass och träffen var enorm tack vare alla nya maskiner.

Kan inte säga annat än att detta var det absolut bästa gymmet jag någonsin har besökt. Riktigt stort, grym feeling, hardcorekännsla, mängder av maskiner och fria vikter för varje muskelgrupp och mycket peppande musik som strålade ur högtalarna. Det kändes nästan som att dom hade slått ihop flera olika gym eftersom det var så stort och dom hade så gött utbud av maskiner från alla möjliga olika märken.

Jag kan verkligen rekomendera alla som har vägarna förbi Göteborg att ta ett pass på detta gym, värt varenda krona och mycke till!

Bjuder på två bilder på gymmet, dock fattas en 1/4 av gymmet på bilderna.
Fint ska det va!

Oooooooooooooooooch en gruppbild!
Fortsatt så bjöd dagen på en fet pizza, ett kvällsligt resturangbesök med 400g ryggbiff, bakad potatis, underbart sällskap och mycket skratt.
Kött bygger kött!
Söndagen som var våran dag på mässan och tävlingarna startades med en riktigt stor och god frukostbuffe på hotellet för att vi senare skulle ta vårt pick & pack och dra oss vidare mot helgens huvuddestination.

Väl inne på mässan så omsvärmades man av den härliga och magiska känslan som bara kan infinna sig på just ett sånt här ställe. Man känner sig verkligen hemma där. Så långt ögat kan nå så ser man nästintill bara folk som lever i precis samma bubbla och värld som en själv, helt jävla underbart. Man blir grymt peppad och inspirerad av alla glada byggarmänniskor.

Sen ska vi inte tala om vad man kände när man sakta sjönk ner i sin sköna stol inne i tävlingssalen, riktade blicken mot scenen och bara beundrade alla dessa människor som så länge har dietat och kämpat för att ställa sig på scenen och visa vad dom älskar att göra. Tanken slår en gång på gång, där vill jag stå en vacker dag, hoppas inneligt att så blir fallet.

Hemma så var alla lager på kosttillskott tömda och man var redo att bunkra upp rejält. Det blev en del inhandlat, dock inte så mycke som planerat, men man kan ju inte alltid få som man vill.
7kg Whey 100%
2,5kg Kasein
EAA-XX
Nya Rage insanity
1 shaker
1 t-shirt

Åhhhja, alltid något!

Till sist måste jag passa på att tacka alla inblandade för denna så galet lyckade helg, ser redan fram emot nästa år!

Tjaaaaaaaaaaaa!

// Steen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar