2013-05-02

Underbara Torsdag!

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh villken fantastiskt underbar dag!

Det är inte bara en grymt varm och solig dag utan även Fredag för min del som denna veckan håller långhelg fre,lör,sön villket jag gör var 3e vecka, guuuuuuuld!

Jag började dagen med en stadig frukost, fortsatte mot jobb där jag förstod villken otroligt go dag det skulle bli, solen sken och fåglarna kvittrade.

När det var dags för frukost på jobb så slog jag mig ner på trädecket vid hyddan, kastade fram min otroligt fina matlåda med Tonfisksallad och såklart en Celsius på det, den är ju trots allt en del av kostcirceln.


Efterssom humöret är på topp så bestämde jag mig för att investera i ett par rövsnygga nya träningskor som jag tittat på en längre tid.
Vad som gör dom ännu fetare är att dom påminner grymt mycket om Kai Greenes skor och bara det är grymt motiverande och HARDCORE.. Om det är exakt sådana han har vågar jag inte svara på men dom är otroligt lika.
Anledningen till att jag ej beställt tidigare är för dom som jag vill ha inte finns i Sverige utan man får beställa från utomlands och främst då USA som gäller, tråkigt men sant.
Nåja, jag har beställt dom så nu inväntar jag bara leverans innan jag kan glänsa på gymmet som aldrig förr.


Jag har även fått en ny vän som ligger och väntar på mig i en liten burk redo att ätas när tiden är rätt. Om den åker ner i magen eller i soporna det får vi se ikväll, men jag är bra sugen!


Nu bär det av hemåt och mot gymmet för ett förhoppningsvis grymt träningspass!

Shalom fukkers!

// Skinny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar