2011-11-06

Kött fi fan!

Efter ett grymt intressant föredrag igår och nya träningsmöjligheter så var jag och Mr Maruthi idag tvugna att testa Milos träningskoncept "giant sets". Då detta var första gången vi provade detta så gick det såklart lite knackigt men måste ändå säga att det va ett fruktansvärt bra pass och varenda litet fiber i bröst och biceps fick jobba sig till döds!

Bröst/Biceps - WorldClass - Med Maruthi!

Böst (25 set)
Rak bänkpress x5
Sne Bänkpress x5
Rak maskinpress x5
Sne maskinpress x5
Cablecross x5

Biceps (16set)
Sittande hantelcurls x4
Hammercurls, rep x4
Skivstångscurl x4
Stående cabelcurls till huvud x4

Principen i träningssättet är i stora drag att man kör som vi gjorde i tex bröst idag, 5 övningar irad utan att vila, så kör du 5 rundor. Varje övning ska köras strikt och med maximal muskelkontakt, alltså behövs inga tunga vikter tillslut. Detta dödar och chockar kroppen villket i sin tur leder till muskeltillväxt!

Här kommer ett exempel, detta är vår 5e runda alltså set 20-25.
Och såhär kan man se ut efter avslutat bröstpass aka Milos-style!
Boooooooooooooom!
Förmodligen kommer jag försöka köra efter denna träningsprincipen så ofta som möjligt när där inte är så mycke folk på gymmet, man kräver trots allt ganska stor plats och många övningar!

Här har vi då ett tydligt bevis på att det är inte vikten som räknas utan hur man utför rörelsen och hur koncentrerad träff man får! Vi tränar för att bygga muskler, inte för att bli starka!

Kör hårt fukkers!

// Steen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar