2011-11-26

Lördag!

Dagen i ära har enbart bestått av allt som träning kan erbjuda, både en grym tävligt i Lund med framgång och sedan ett riktigt bra bröstpass med mr Maruthi!
Ja som sagt så var detta Johan och FitnessForce dag, dagen då Johan the beast för första gången i sin karriär skulle entra tävlingsscenen.

Jag vill absolut inte säga annat än att Johan gjorde en riktigt grym och minnesvärd prestation när han i sin första tävling placerar sig tätt intill pallen på en 4e plats av 10! Med lite poseringsträning så är du uppe på pallen och absolut slåss om den ädlaste valören. Kan inte sluta att hylla denne ödmjuka man som är en stor inspiration för oss "småknattar". Man hoppas ju själv att man någon dag står på samma plats, uppe på scenen.

Johan, 2a från vänster.
Nu hoppas jag stort att denne man även tar sig till Göteborg nästa helg och visar vart skåpet skall stå, självklart kommer vi även då finnas på plats.

Nu till dagens kvällsnöje som bestod av ett ruggit bra bröstpass på WorldClass med Mr big Maruthi!
Passet var ägnat åt ett test av en form av träning som man sällan tar sig tid att köra, nämligen riktigt koncentrerad och negativ träning. Alltså riktigt långsamma rörelser och "lättare vikter".

Detta gav en obeskrivlig smärta i musklerna, man låg verkligen och grät när man långsamt förde dessa småvikter uppåt. Men oj oj oj, detta var underbart och man kände verkligen att det bara var brösten som jobbade, nästan så man blev lite småsugen på sig själv.

Bröst - WorldClass - Med big M!

Bröst (26set)
Giantset 1&2
Rak bänkpress x2
Sne bänkpress x2
Rak maskinpress x2
Sne hantelpress x2
Sne cablecross x2

Giantset 3&4
Rak hantelpress x2
Omvänd sne bänkpress x2
Pecdec x2
Sne maskinpress x2
Stående cablecross x2

Superset 1&2
Rak maskinpress nedåt x3
BOOOOOM!

Alltså ett komplett och bra bröstpass med enorm träff.

Hurvida det blir träning imorgon eller inte det återstår att se, nu ska jag bara fortsätta att njuta av denna härliga Lördagskväll!

See yah!

// Steen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar