Efter en jäkligt hektisk helg och vecka med allt annat än dom vanliga rutinerna på schemat så kopplar jag idag söndag av genom att göra det jag verkligen tycker om att göra, laga mat. Att ställa smig i köket och pula runt med olika småsaker och laga mat samtidigt som man går i sin egen lilla värld, det e banemig avslappnande och skönt.
Tänkte som ni säkert förstår nu bjuda på ännu ett recept.
Idag är det riktigt fina och nyttiga Burgare som står på schemat. Dessa funkar till verkligen allt, precis som vanliga hamburgare.
450g Tonfisk
800g Nötfärs 10%
5 pirri pirrifrukter
5 vitor
2 gulor
Lökpulver
Peppar
Paprikapulver
Det är absolut inget avancerat.
- Hacka pirri pirrin.
- Blanda ner allt i en bytta.
- Finfördela tonfisken.
- Krydda efter smak.
- Knåda allt tills det är en stor klump.
- Väg upp köttet till 150g bitar.
- Forma dom till burgare.
- På stekjärnet eller grillen!
![]() |
GOTTIGT! |
Nu väntar lite avslappnande cardio på gymmet och sedan bär det av mot C!
Seee Yah!
// Steen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar