Tänkte idag bjuda på en riktigt god och het torskröra, här får magen jobba fint.
1 "sats"
800g torskfile
3 ägg
1/2 habanerofrukt
250ml milda mat 4%
Peppar
Citron/Citruskrydda
Lite mjölk
![]() |
Jag gjorde dubbel sats! |
- Koka äggen och skala dom.
- Stek torsken och finfördela den.
- Hacka habaneron i småbitar.
- Mosa äggen i en skål.
- Blanda sedan i torsken, mildan, habaneron och alla kryddorna i skålen tillsammans med äggen.
- Skvätt i lite mjölk för att få en lite mer såsliknande konsistens.
- Rör runt, på stekjärnet igen och låt det puttra i 10min på medelvärme.
![]() |
Fääääääääärdig! |
Tänk på att, stark mat får fart på förbränningen!
// Steen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar