2011-10-17

Torskröra!

Det var ett tag sedan sist så nu är det väl återigen dags för mig att bjuda på ett litet hemmasnickrat recept!

Tänkte idag bjuda på en riktigt god och het torskröra, här får magen jobba fint.

1 "sats"
800g torskfile
3 ägg
1/2 habanerofrukt
250ml milda mat 4%
Peppar
Citron/Citruskrydda
Lite mjölk

Jag gjorde dubbel sats!

  1. Koka äggen och skala dom.
  2. Stek torsken och finfördela den.
  3. Hacka habaneron i småbitar.
  4. Mosa äggen i en skål.
  5. Blanda sedan i torsken, mildan, habaneron och alla kryddorna i skålen tillsammans med äggen.
  6. Skvätt i lite mjölk för att få en lite mer såsliknande konsistens.
  7. Rör runt, på stekjärnet igen och låt det puttra i 10min på medelvärme.
Passar utmärkt med Potatis, Ris eller Pasta till. Jag föredrar dock potatis.

Fääääääääärdig!
Riktigt näringsrikt, fruktansvärt gott och eld i käften.

Tänk på att, stark mat får fart på förbränningen!

// Steen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar